Álló infrazóna - Calissimo YC-106 A fodrászati infrazóna minden hajszínező és hajformázó kezelés nélkülözhetetlen része. Ez a nélkülözhetetlen berendezés nem csak lehetővé teszi...
Termék kódja: YC-106-SILVER
EAN: 5903816419644
Gyártó: Calissimo
94 821 HUF
74 662,20 HUF / nettó + (20 158,79 HUF VAT 27%)
Elérhetőség: Nem elérhető
Raktáron: 0 db.
Kézbesítés tól: 3 500 HUF
Termékért járó pontok: 0 Hűségpontok
Értesítsen az elérhetőségről Ellenőrizze a további termékeket
Megosztás
Termékleírás
Specifikáció

Álló infrazóna - Calissimo YC-106

A fodrász infrazóna minden hajfestő és hajformázó kezelés szerves része . Ez a szükséges felszerelés nem csak a világosítást és festést teszi lehetővé , hanem a tartós formázást és egyéb , magas hőmérsékletet igénylő eljárásokat is .

A lámpa által kibocsátott infravörös sugárzásnak köszönhetően az infrazóna nagyobb tartósságot és az alkalmazott színek intenzitását biztosítja . Ezenkívül hozzájárul az ápolókozmetikumok jobb felszívódásához a haj szerkezetébe. Ez azt jelenti, hogy az ezzel a készülékkel végzett kezelések hatékonyabbak és tartósabbak lesznek .

Sors:

  • Gondoskodás
  • Színezés
  • perm
  • Termikus kezelések

Az infrazóna használata jelentősen  lerövidíti a kezelés időtartamát , ami lehetővé teszi, hogy  nagyobb számú ügyfelet szolgáljon ki  anélkül, hogy elveszítené a szalonban nyújtott szolgáltatások minőségét. Ez lehetővé teszi, hogy jobban megfeleljen ügyfelei igényeinek és elvárásainak, ugyanakkor megőrizze professzionalizmusát a munkahelyén.

Méretek:

  • Magasság: 141-171 cm
  • A kupola átmérője: 50 cm
  • Alap hossza: 73 cm

Ha szeretné  teljes mértékben kielégíteni ügyfelei igényeit, elvárásait,  mindenképp érdemes megfontolni egy fodrász infrazóna beszerzését. Ez az eszköz nemcsak a professzionalizmust biztosítja a munkában, hanem lehetővé teszi, hogy  kiváló eredményeket  és  ügyfelei elégedettségét érje el.

Akció:

  • A festési folyamat felgyorsítása  – Ezt speciális vegyi összetevők vagy olyan felhordási technikák használatával érik el, amelyek lehetővé teszik a festék gyors behatolását a hajba.
  • Az ápolószerek magas felszívódása –  Magas felszívódást biztosít a különféle ápolószerek számára. Ennek köszönhetően a hajra kenve lehetővé teszik, hogy a hatóanyagok könnyen behatoljanak a haj szerkezetébe.
  • Színtartósság –  A színtartósság garanciája az infrazon egyik hatása. Megfelelő kémiai összetevőkkel vagy felhordási technikákkal biztosítják, hogy a hajszín hosszabb ideig tartson.
Teljes leírás

Kategória Álló szárítók

Gyártó Calissimo