Innovatív készülék , amely kulcseleme a professzionális bőrápolásnak. Ennek köszönhetően felkészíti bőrét a további kezelésekre, mély oxigénnel és optimális hidratálással látja el. Hatása a vízgőz használatán alapul , amely gyengéden kinyitja a pórusokat , puhítja a hámréteget és visszaállítja a bőr természetes pH-értékét, ami sokkal hatékonyabbá teszi a későbbi ápolási kezeléseket.
Termék kódja: DT-318
EAN: 5903816421104
Gyártó: Calissimo
22 870,71 HUF
18 678 HUF
14 707,09 HUF / nettó + (3 970,91 HUF VAT 27%)
Megtakarítás!
4 192,71 HUF
Elérhetőség: Elérhető
A feladás ideje: 72 órák
Raktáron: 49 db.
Kézbesítés tól: 3 000 HUF
Termékért járó pontok: 0 Hűségpontok
Kosárba tesz
Megosztás
Termékleírás

Fehér kozmetikai ostya

Innovatív készülék, amely kulcseleme a professzionális bőrápolásnak. Ennek köszönhetően felkészíti bőrét a további kezelésekre, mély oxigénnel és optimális hidratálással látja el.

Hatása a vízgőz használatán alapul, amely gyengéden kinyitja a pórusokat, puhítja a hámréteget és visszaállítja a bőr természetes pH-értékét, ami sokkal hatékonyabbá teszi a későbbi ápolási kezeléseket.

Jellemzők:

  • Bőr előkészítése: Tökéletesen felkészíti a bőrt a további kezelésekre, biztosítva a mélytisztítást.
  • Oxigénezés: Táplálja a bőrt, ellátja a szükséges oxigénnel, ami felgyorsítja a regenerációs folyamatokat.
  • Az epidermisz lágyítása: A gőz gyengéden puhítja a hámréteget, elősegítve annak megújulását és az elhalt sejtek eltávolítását.
  • A pH helyreállítása: A sav-bázis egyensúlynak köszönhetően a bőr ellenállóbbá válik a külső tényezőkkel szemben, és hosszabb ideig megőrzi fiatalos megjelenését.
  • Fehér finom és hideg ködöt hoz létre, amely biztonságos a bőr számára.

Fehér nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik nagyra értékelik a professzionális bőrápolást saját otthonuk vagy szépségszalonjuk kényelmében. Speciális funkcióinak és egyszerű használatának köszönhetően olyan termék, amely forradalmasítja napi ápolási rutinját.

Méretek:

  • Magasság a fúvókáig min-max: 90-115 cm
  • Fúvóka hossza: 40 cm
  • Alap: 60 cm
Teljes leírás

Gyártó Calissimo