A fodrászszék az üzlet felszerelésének egyik legfontosabb eleme, mivel meghatározza a vendégek kényelmét és kényelmét. A Barber King gyártó kényelmet és funkcionalitást biztosít termékeiben egy megfizethető áron.
Termék kódja: PRE-K469-ENZO-9249
EAN: 5903816422941
Gyártó: Barber King
Elővásárlások!
151 144,09 HUF
125 953 HUF
99 175,59 HUF / nettó + (26 777,41 HUF VAT 27%)
Megtakarítás!
25 191,09 HUF
A szállításhoz hátralévő 15 napok
Elérhetőség: Elérhető
Elérhető től: 2024-06-04
Raktáron: 20 db.
Kézbesítési díj: Ingyenes kézbesítés
Termékért járó pontok: 0 Hűségpontok
Kosárba tesz
Megosztás
Termékleírás
[product_gallery_1]

BarberKing fodrászszék Landon

A fodrászszék az üzlet felszerelésének egyik legfontosabb eleme, mivel meghatározza a vendégek kényelmét és kényelmét. A Barber King gyártó kényelmet és funkcionalitást biztosít termékeiben egy megfizethető áron.

Jellemzők:

  • Elegancia és ergonómia,
  • Kiváló minőségű kivitelezés,
  • Ülő- és háttámla nem deformálódó habból,
  • Mind teljesen strapabíró anyagokból készültek,
  • A bemutatott modell rendkívül masszív szerkezettel és klasszikus designnal rendelkezik, így bármilyen stílusú belső térben jól mutat.

Az előző bemutatott modell kivételesen masszív szerkezettel és klasszikus designnal rendelkezik, így bármilyen stílusú belső térben tökéletesen illeszkedik.

Ez egy modern, kiváló minőségű bútordarab, amely az ügyfél számára maximális kényelmet nyújt a végzett kezelések során.

Az ülőfelület kiváló minőségű műbőrrel van borítva, és a szék állítható magasságú és 360 fokban elforgatható, valamint dönthető háttámlával rendelkezik. A kényelmes ülőfelület kiváló minőségű műbőrrel van borítva.

A szék masszív hidraulikus alapon áll, amely jelentősen javítja a használati komfortot és stabilitást garantál a munka során.

[product_gallery_2]
[product_gallery_3]

Egy további előny az egyszerű fejtámla beállítás és eltávolítás lehetősége. A szék rendelkezik egy állítható pozíció zárral és egy forgászárral.

A szék kivételesen puha ülőfelülettel rendelkezik, amely kényelmet biztosít még a legigényesebb ügyfeleknek is. Kiválóan megfelel fodrász- és borbélyüzletekben.

[product_gallery_4]
[product_gallery_5]
Teljes leírás

Gyártó Barber King