Bemutatjuk Önöknek ezt a rendkívül funkcionalitású és stílusos fodrászszéket, amely tökéletesen illeszkedik minden fodrászat vagy barber szalon berendezéséhez. A szék széles állítási lehetőségeket kínál, lehetővé téve a magasság, a háttámla dőlésszögének, a lábtartó és a fejtámla hosszának beállítását, így maximális kényelmet biztosítva mind a kezelést végző személy, mind a szalon vendége számára.
Termék kódja: PRE-K863-ENZO-9199D-BROWN-CHESS
EAN: 5903816424808
Gyártó: Barber King
Elővásárlások!
111 640,26 HUF
92 556 HUF
72 878,74 HUF / nettó + (19 677,26 HUF VAT 27%)
Megtakarítás!
19 084,26 HUF
A szállításhoz hátralévő 15 napok
Elérhetőség: Elérhető
Elérhető től: 2024-06-04
Raktáron: 30 db.
Kézbesítési díj: Ingyenes kézbesítés
Termékért járó pontok: 0 Hűségpontok
Kosárba tesz
Megosztás
Termékleírás
Specifikáció

BarberKing borbélyszék Aion

A borbélyszék egy olyan bútordarab, amely ötvözi a funkcionalitást, kényelmet és stílusos megjelenést. Ideális választás minden fodrászszalon számára, függetlenül annak specializációjától vagy méretétől. Ez a modell masszív és tartós szerkezettel rendelkezik, így nem csak a biztonságot, hanem a különböző testalkatú ügyfelek kényelmét is garantálja.

Jellemzők:

  • Elegancia és ergonómia,
  • Kiváló minőségű kivitelezés,
  • Ülés és háttámla alakváltozásmentes habból,
  • Az egész készült tartós anyagokból
  • A bemutatott modell rendkívül szilárd szerkezettel és klasszikus designnal rendelkezik, így minden stílusú belső térben megtalálja a helyét

A bemutatott modell rendkívül erős szerkezettel és klasszikus dizájnnal jellemezhető, így minden stílusú belső térben megtalálja a helyét.

Ez egy modern, tökéletesen befejezett bútor, amely a szalon ügyfeleinek maximális kényelmet biztosít a végzett kezelések során.

A fel-le szabályozás és a 360 fokos forgás mellett a széknek dönthető háttámlája van. A kényelmes ülés magas minőségű műbőrrel van borítva.

A fotel egy masszív hidraulikus alapon található, ami jelentősen javítja a kényelmes használatot és a stabilitást garantálja a munka során.

Az egyik további előny a könnyű fejtámla-szabályozás és annak eltávolítása. A fotel pozíciózár és forgászár felszereltséggel rendelkezik.

A fotel rendkívül puha ülőkével rendelkezik, amely kényelmet biztosít még a legigényesebb ügyfelek számára is. Tökéletesen megfelel fodrászatokban és borotválkozási szalonokban.

Képek csak tájékoztató jellegűek, a termék eltérhet.

Teljes leírás

Gyártó Barber King