Víztisztító hidrodermabrázió 7 az 1-ben A hidrodermabrázió egy olyan kezelés, amelyet a kozmetológiában forradalomnak tekintenek, a klasszikus dermabrázió előnyeit kombinálva, vagyis a régi bőrt...
Termék kódja: HYDRA-ALICE
EAN: 5903816449283
Gyártó: Calissimo
768 222 HUF
604 899,21 HUF / nettó + (163 322,79 HUF VAT 27%)
Elérhetőség: Elérhető
A feladás ideje: 72 órák
Raktáron: 25 db.
Kézbesítés tól: 49 705 HUF
Termékért járó pontok: 0 Hűségpontok
Kosárba tesz
Megosztás
Termékleírás
Specifikáció

Víztisztító hidrodermabrázió 7 az 1-ben

A hidrodermabrázió egy olyan kezelés, amelyet a kozmetológiában forradalomnak tekintenek, a klasszikus dermabrázió előnyeit kombinálva, vagyis a régi bőrt elválasztva és aktív anyagok egyidejű alkalmazásával.

Az eljárás és a hidrodermabrázió eszközeinek újdonsága az úttörő technológiának köszönhető, amely a korund vagy gyémánt mikrodermabrázióban alkalmazott módszert kombinálja a kémiai dermabrázióval. Ezenkívül nagy jelentősége van a mellékhatások enyhítésére szolgáló bőrnyugtató készítmények használatának, mint például a bőrpír vagy a bőr irritáció.

A kombinált készülék lehetőségei:

  • Víztisztító / Hidrabrázió: Tisztítja az arcot, peeling, pórusok tisztítása
  • Hűvös kalapács: Megnyugtatja a bőrt a kezelés után
  • Ultrahangfej: Támogatja a mikrokeringést és fiatalítja a bőrt
  • RF többpólusú hullámok: Kompakt arcformálás, arcfelvarrás
  • Oxigén infúzió: Fiatalítja a bőrt
  • CO2 oxigén: Segít a bőr oxigénnel való ellátásában és stimulálja azt

Hidrodermabrázió alkalmazási területei:

  • Ideális kezelés minden bőrtípusra
  • Akne, foltok, ráncok, bőr simítása kezelésére
  • Elengedhetetlen a száraz bőr számára
  • Kiváló kezelés utazás után - a napozás vagy a nap kiszárította bőr ápolására

A speciális eszközöknek, különösen a precíz végződésű hidrodermabráziós készüléknek köszönhetően az aktív anyagok eljuthatnak a bőr mélyebb rétegeibe anélkül, hogy magas koncentrációjú savakat kellene alkalmazni a kívánt hatás eléréséhez. Ez pozitív hatással van a páciens kényelmére és jelentősen csökkenti a kezelés időtartamát.

A hidrodermabrázió előnyei:

  • Széleskörű kezelési lehetőségeket kínál (szélesebb körű, mint a mikrodermabrázió)
  • Nagyobb elégedettséget biztosít, mint a mikrodermabrázió
  • Jobb eredményeket nyújt, mint a mikrodermabrázió
  • A már beszerzett készülékkel rendelkező szalonokban ez a kezelés az egyik leggyakrabban végzett kezelés!
  • Minden készülékhez tartozik egy 6 darabos gyémántfej készlet a mikrodermabrázióhoz
  • Minden készlethez lehetőség van egy permetfej hozzáadására, ha az nem része a standard készletnek

Víz alapú mikrodermabrázió egy olyan eszköz, amely kombinálja a kivonást, tisztítást, hámlasztást, antioxidáns védelmet és hidratációt.

A multipoláris fej rádiófrekvenciás energiával ellátva biohőenergiává alakítja a magas frekvenciájú energiát. Visszaállítja a sejtek működését, növeli a vérkeringést, lebontja a zsírokat, normalizálja a hormonháztartást azzal, hogy tágítja a vérereket és megnöveli a szövetek hőmérsékletét. Serkenti a kollagén revitalizációját stimuláció által. Ez a legkorszerűbb eszköz, amely visszaállítja az arc és a test egyensúlyát.

A biopoláris fej nem ionizáló sugárzás segítségével melegíti a élő szövetet. Nagyon hatékony a szem környékén.

A ultrahangos fej tápláló elemekkel gazdagítja a bőrsejteket. Az öregedést csökkenti, a bőr állapotát javítja, hidratálja és stimulálja. Kollagént termel a bőr feszességéért, amely elvesztette rugalmasságát. Hatására emelkedik a bőr.

Hűvös kalapács eltávolítja a ráncokat és csökkenti a pórusok méretét. Nyugtató hatással van a mikrodermabráziós és hasonló kezelések után is.

Oxigén infúzió segít aktív készítmények bejuttatásában a bőrbe tisztított levegő segítségével egy speciális fej, az aerográf segítségével, amely tartállyal rendelkezik bármilyen készítményhez.

CO2 oxigén lehetőséget nyújt a bőr intenzív oxigenizálására, amelyáltal serkenti a bőrt. Ez javítja annak állapotát. Ugyanakkor mélyen megtisztíthatja a felső bőrréteget. Az extrém nyomású oxigén és a tápláló folyadék képesek a kötőszövet regenerációjának serkentésére a valódi bőrben, és serkentik a sejtek anyagcseréjét.

Segít gyógyítani: akne, foltok, szem alatti táskák eltávolítása, szárazság, ráncok, hidratálás, durvaság, mattítás, laza bőrrétegek, bőrfehérítés.

Teljes leírás

Gyártó Calissimo