A gőz eredete a víz gyógyító tulajdonságainak középpontjában áll. A gőz folyamatosan nagy mennyiségű meleg, gyógyító gőzt termel. A hajkezelést intenzíven támogatja a vízgőz csodálatos...
Termék kódja: YBL-1812-BLUE
EAN: 5903816469793
Gyártó: Calissimo
32 671 HUF
25 725,20 HUF / nettó + (6 945,80 HUF VAT 27%)
Elérhetőség: Elérhető
A feladás ideje: 72 órák
Raktáron: 71 db.
Kézbesítés tól: 2 900 HUF
Termékért járó pontok: 0 Hűségpontok
Kosárba tesz
Megosztás
Termékleírás
Specifikáció

Sarah fodrász szauna párásító fodrászathoz, rekonstrukcióhoz, regenerációhoz és hajápoláshoz

Ezt a modellt a következő jellemzők különböztetik meg:

  • Két üzemmód
  • Óriási víztartály
  • Stabil négycsillagos alap 
  • Beépített időzítő 
  • Rozsdamentes acél fűtőcső
  • Moc: 650W

A szauna eredete a víz gyógyító tulajdonságaira való összpontosításnak köszönhető. A szauna folyamatosan nagy mennyiségű meleg terápiás gőzt termel. A hajkezelést intenzíven támogatják a gőz csodálatos tulajdonságai. A permanens hullámok és a hajfestés általános kezelésekben való népszerűsítése idején az egészséges haj a legnagyobb vágy lett. A frizura elkészítése után a szaunát speciális kezelés bevezetésével a haj ápolására használják.

Hajápolás alatt általában egy ápolószer közvetlenül a hajra történő felvitelét értjük. Ez az egyik módja annak, hogy hatékonyan helyreállítsa a sérült hajat, de a víz hihetetlen erejével növelheti annak hatékonyságát. A szauna ezt a megoldást használja, segítve az ápoló anyagok molekuláit, hogy gyorsan és hatékonyan behatoljanak a hajba, ezzel biztosítva a kezelés nagyobb hatékonyságát.

Hajápolás alatt általában azt értjük, hogy az ápolószert közvetlenül a hajra kell felvinni. Ez az egyik módja annak, hogy hatékonyan helyreállítsa a sérült hajat, de a víz hihetetlen erejével növelheti annak hatékonyságát. A szauna ezt a megoldást használja, segítve az ápolóanyagok molekuláit, hogy gyorsan és hatékonyan behatoljanak a hajba, ezzel biztosítva a kezelés nagyobb hatékonyságát.

A szauna lehetővé teszi, hogy hidratáló vagy újjáépítő szereket fecskendezzen a hajba, mint pl. argon hajmaszk vagy keratin ampullák.

Aukcióink a Sarah szaunát is tartalmazzák más színváltozatokban

Teljes leírás

Kategória Gőzbúrák

Gyártó Calissimo