A nyirokelvezetés hatékony módszer a duzzanat, a cellulitisz csökkentésére és a szervezet méreganyagoktól való megtisztítására. Egyszerű és intuitív lábmasszírozónknak köszönhetően most otthona kényelmében élvezheti a professzionális hatásokat.
Termék kódja: LIMFA-05-06-ARM
EAN: 5903816491015
Gyártó: Calissimo
180 343 HUF
142 002,36 HUF / nettó + (38 340,64 HUF VAT 27%)
Elérhetőség: Elérhető
A feladás ideje: 72 órák
Raktáron: 2 db.
Kézbesítés tól: 2 350 HUF
Termékért járó pontok: 0 Hűségpontok
Kosárba tesz
Megosztás
Termékleírás
Specifikáció

Nyirok drenázs - lábmasszírozó

A nyirokelvezetés hatékony módszer a duzzanat, a cellulitisz csökkentésére és a szervezet méreganyagoktól való megtisztítására. Egyszerű és intuitív lábmasszírozónknak köszönhetően most otthona kényelmében élvezheti a professzionális hatásokat.

Készülékünk a szövetek és zsírszövetek stimulálásával működik, így érzékenyebbé teszi őket a változásokra. A készülék negatív nyomás létrehozásával serkenti a nyirokrendszert, ami serkenti a vérkeringést és segít megtisztítani a szervezetet a méreganyagoktól. Ezenkívül a masszírozó feszesíti a bőrt, sima és gyönyörű felületet biztosítva Önnek.

Ne várjon, ápolja testét szakszerűen és hatékonyan most!

Nyirokdrenázs masszírozó modellünket továbbfejlesztettük a piacon elérhető konkurens termékekhez képest.

A speciális pumpának és a gyorstöltésnek köszönhetően még hatékonyabb és hosszabb ideig élvezheti a készülék használatát. Ezenkívül masszírozónk sokkal alacsonyabb zajszintet generál, mint más modellek, ami még nagyobb kényelmet biztosít a kezelések során.

Készülékünk egyedülálló tulajdonsága az egyes kamrák zárásának lehetősége, amely lehetővé teszi a kezelések optimalizálását bizonyos izomterületeken. Ez még hatékonyabbá és pontosabbá teszi a kezeléseket.

Masszírozónk akár 6 üzemmóddal, 8 szinttel és 6 zónával/kamrával rendelkezik, amelyek biztosítják a lábak teljes lefedését és a kezelések testreszabását a felhasználó egyéni igényeihez. Ezenkívül masszírozónk 360 fokos lábtekercselő funkcióval és  360 fokos kartekercselő funkcióval is rendelkezik, amely még jobb izombehatolást tesz lehetővé.

A készülék intuitív kezelése, a beépített időzítő pedig lehetővé teszi a kezelés időtartamának szabályozását. A kiváló kidolgozás garantálja a termék hosszú élettartamát és megbízhatóságát.

Válassza nyirokelvezetéses masszírozónkat és élvezze a professzionális eredményeket otthona kényelmében!

A nyirokelvezetés hatékony módszer számos olyan betegség leküzdésére, amelyekkel az emberek szerte a világon minden nap szembesülnek. Íme néhány hatás, amit elérhet nyirokelvezetésünk rendszeres használata után:

▶️ Csökkenti a nehéz lábak érzését, ami nagyobb mozgásszabadságot és kényelmet biztosít a mindennapi tevékenységek során.

▶️ A vér- és nyirokkeringés serkentése, mely hozzájárul a szervezet általános állapotának javulásához.

▶️ Megakadályozza a zsírszövet felhalmozódását és növekedését, ami segít fenntartani az egészséges testsúlyt és alakot.

▶️ Megakadályozza a bőr megereszkedését, ami segít megőrizni a bőr feszességét és rugalmasságát, különösen a lábak környékén.

▶️ Bőrfeszesítő, mellyel jobb bőrminőséget érhetsz el, narancsbőrtől és egyéb tökéletlenségektől mentesen.

▶️ Duzzanat megszüntetése, ami zavaró és kellemetlen érzést okozhat.

▶️ Megakadályozza az új duzzanat kialakulását, ami segít elkerülni a komolyabb egészségügyi problémákat.

▶️ Cellulitcsökkentés, amely simább és esztétikusabb bőrt tesz lehetővé.

▶️ A test megtisztítása a méreganyagoktól, ami nagyon fontos a szervezet egészsége szempontjából, és lehetővé teszi számos betegség elkerülését.

▶️ Edzés utáni regeneráció, amely lehetővé teszi, hogy intenzív edzés vagy kimerítő munka után gyorsabban visszanyerhesd a formát.

Nyirokdrenázsunk rendszeres használatával számos előnyre tehet szert egészsége és közérzete szempontjából.

A készülék 6 meghatározott programmal rendelkezik:

▶️ (EASY) - a legalacsonyabb intenzitású program, amely egy gyengéd, nyomós masszázsból áll. Ez egy olyan mód, amely felkészíti a végtagot a későbbi kezelésekre. Az egyes kamrákat megtöltjük, majd kiürítjük. Ez a program a lábfejtől az ágyékig terjedő területre összpontosít.

▶️  B (DRENAIGE) – a legmagasabb intenzitású program. Az ebben a módban alkalmazott nyirokelvezetés a nyirokcsomók felé mozgatja a nyirokcsomókat, megakadályozva, hogy a nyirok visszamozduljon a láb irányába. A kamrákat egymás után töltik meg, amíg a teljes mandzsetta meg nem telik.

▶️  C (KÖZEPES) – közepes intenzitású program. Ebben az üzemmódban két kamra töltődik fel, majd egyszerre ürül ki.

▶️ (DETOX) – intenzív nyomásos masszázs program. Az összes kamra egyidejűleg felfújódik, és amikor a kompressziós fázis véget ér, levegő szabadul fel a teljes mandzsettából. Az üzemmód erős nyomás benyomását kelti, és eltávolítja a felesleges vizet a szövetekből.

▶️ (RELAX) – a program a nyirokelvezetés enyhébb formája. Ez a B és C módok kombinációja - intenzív nyomásos masszázs kombinálva két kamra egyidejű kíméletesebb feltöltésével és ürítésével.

▶️  F (BLOOD SUPPLY) – a program növeli a sejtek oxigénellátását. Ez az A, C és D módok kombinációja.

Ne feledje, hogy a nyirokmasszázsnak megvannak a maga ellenjavallatai. Nem szabad elvégezni a következő esetekben:

❌ Keringési zavarok, beleértve a pacemaker használatát

❌ Erek és nyirokcsomók gyulladása

❌ Epilepszia

❌ Fertőző betegségek, például influenza

❌ Terhesség

❌ A test bármely szervének meghibásodása.

A készülék használata előtt mindig konzultáljon orvosával.

Méretek:

▶️ Hossza: 23 cm

▶️ Szélesség: 30 cm

▶️ Magasság: 13 cm

Mandzsetta méretei:

▶️ Karmandzsetta: 90x60cm

▶️ Lábmandzsetta: 110x70cm

Teljes leírás

Gyártó Calissimo