Nyirok drenázs - lábmasszírozó A nyirokelvezetés hatékony módszer a duzzanat, a cellulitisz csökkentésére és a szervezet méreganyagoktól való megtisztítására . Egyszerű és intuitív...
Termék kódja: LIMFA-LEG1105-BLACK
EAN: 5903816470430
Gyártó: Calissimo
42 938 HUF
33 809,45 HUF / nettó + (9 128,55 HUF VAT 27%)
Elérhetőség: Elérhető
A feladás ideje: 72 órák
Raktáron: 26 db.
Kézbesítés tól: 1 707 HUF
Termékért járó pontok: 0 Hűségpontok
Kosárba tesz
Megosztás
Termékleírás

Nyirok drenázs - lábmasszírozó

A nyirokelvezetés hatékony módszer a duzzanat, a cellulitisz csökkentésére és a szervezet méreganyagoktól való megtisztítására . Egyszerű és intuitív lábmasszírozónknak köszönhetően most otthona kényelmében élvezheti a professzionális hatásokat .

Készülékünk a szövetek és zsírszövetek stimulálásával működik, így érzékenyebbé teszi őket a változásokra. A készülék negatív nyomás létrehozásával serkenti a nyirokrendszert, ami serkenti a vérkeringést és segít megtisztítani a szervezetet a méreganyagoktól. Ezenkívül a masszírozó feszesíti a bőrt, sima és gyönyörű felületet biztosítva Önnek .

Ne várjon, ápolja testét szakszerűen és hatékonyan most!

Nyirokdrenázs masszírozó modellünket továbbfejlesztettük a piacon elérhető konkurens termékekhez képest.

A speciális pumpának és a gyorstöltésnek köszönhetően még hatékonyabb és hosszabb ideig élvezheti a készülék használatát. Ezenkívül masszírozónk sokkal alacsonyabb zajszintet generál , mint más modellek, ami még nagyobb kényelmet biztosít a kezelések során .

Készülékünk egyedülálló tulajdonsága az egyes kamrák zárásának lehetősége, amely lehetővé teszi a kezelések optimalizálását bizonyos izomterületeken. Ez még hatékonyabbá és pontosabbá teszi a kezeléseket.

Masszírozónk akár 6 üzemmóddal, 8 szinttel és 8 zónával/kamrával rendelkezik , amelyek biztosítják a lábak teljes lefedését, és a kezelések testreszabását a felhasználó egyéni igényeihez. Ezenkívül masszírozónk 360 fokos lábtekercselő funkcióval rendelkezik , amely még jobb izombehatolást tesz lehetővé.

A készülék intuitív kezelése, a beépített időzítő pedig lehetővé teszi a kezelés időtartamának szabályozását. A kiváló kidolgozás garantálja a termék hosszú élettartamát és megbízhatóságát.

Válassza nyirokelvezetéses masszírozónkat és élvezze a professzionális eredményeket otthona kényelmében!

A nyirokelvezetés hatékony módszer számos olyan betegség leküzdésére , amelyekkel az emberek szerte a világon minden nap szembesülnek. Íme néhány hatás, amit elérhet nyirokelvezetésünk rendszeres használata után:

▶️ Csökkenti a nehéz lábak érzését , ami nagyobb mozgásszabadságot és kényelmet biztosít a mindennapi tevékenységek során.

▶️ A vér- és nyirokkeringés serkentése , mely hozzájárul a szervezet általános állapotának javulásához.

▶️ Megakadályozza a zsírszövet felhalmozódását és növekedését , ami segít fenntartani az egészséges testsúlyt és alakot.

▶️ Megakadályozza a bőr megereszkedését , ami segít megőrizni a bőr feszességét és rugalmasságát, különösen a lábak környékén.

▶️ Bőrfeszesítő , mellyel jobb bőrminőséget érhetsz el, narancsbőrtől és egyéb tökéletlenségektől mentesen.

▶️ Duzzanat megszüntetése , ami zavaró és kellemetlen érzést okozhat.

▶️ Megakadályozza az új duzzanat kialakulását , ami segít elkerülni a komolyabb egészségügyi problémákat.

▶️ Cellulitcsökkentés , amely simább és esztétikusabb bőrt tesz lehetővé.

▶️ A test megtisztítása a méreganyagoktól , ami nagyon fontos a szervezet egészsége szempontjából, és lehetővé teszi számos betegség elkerülését.

▶️ Edzés utáni regeneráció , amely lehetővé teszi, hogy intenzív edzés vagy kimerítő munka után gyorsabban visszanyerhesd a formát.

Nyirokdrenázsunk rendszeres használatával számos előnyre tehet szert egészsége és közérzete szempontjából.

Ne feledje, hogy a nyirokmasszázsnak megvannak a maga ellenjavallatai . Nem szabad elvégezni a következő esetekben:

❌ Keringési zavarok, beleértve a pacemaker használatát

❌ Erek és nyirokcsomók gyulladása

❌ Epilepszia

❌ Fertőző betegségek, például influenza

❌ Terhesség

❌ A test bármely szervének meghibásodása.

A készülék használata előtt mindig konzultáljon orvosával.

Teljes leírás

Gyártó Calissimo