Egy tisztítóeszköz a nehezen hozzáférhető helyeken található makacs szennyeződések eltávolításához. A tisztítás rezgésbe hozott folyadék bevezetésével történik, és nem okoz kárt a tisztítás során. Az ultrahangos tisztítás/szterilizáció technológiája gyors és alapos tisztítást biztosít még a legnehezebb formák esetén is.
Termék kódja: ULTRA-031S-C
EAN: 5903816469991
Gyártó: Sonicco
46 182 HUF
36 363,78 HUF / nettó + (9 818,22 HUF VAT 27%)
Elérhetőség: Elérhető
A feladás ideje: 72 órák
Raktáron: 10 db.
Kézbesítés tól: 2 000 HUF
Termékért járó pontok: 0 Hűségpontok
Kosárba tesz
Megosztás
Termékleírás
Specifikáció

Ultrahangos Sonicco ULTRA-031 szonikus tisztító

Egy tisztítóeszköz a nehezen hozzáférhető helyeken található makacs szennyeződések eltávolításához. A tisztítás rezgésbe hozott folyadék bevezetésével történik, és nem okoz kárt a tisztítás során.

Az ultrahangos tisztítás/szterilizáció technológiája gyors és alapos tisztítást biztosít még a legnehezebb formák esetén is.

A kavitáció révén a tisztító oldatban nagy mennyiségű nyomáshullámot generálunk, amelyeket az ultrahanghullámok hatására létrejött légbuborékok imploziója okoz. Ez a tisztítási módszer könnyen eltávolítja a szennyeződéseket a minden felületről. Ez a tisztítási módszer segít elkerülni a tisztított tárgyak mechanikai károsodását, miközben ideális tisztaságot biztosít.

Mire szolgál az ultrahangos tisztító?

Az ultrahangos tisztítók (úgynevezett ultrahangos tisztítók) használata lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető felületek, például a gyémánt mikrodermabráziós fejek vagy a bonyolult alakú eszközök tisztítását.

Milyen folyadékkal kell tisztítani az ultrahangos tisztítóban?

Az ultrahangos tisztítóban csak az ultrahangos tisztításhoz kifejlesztett tisztítószereket kell használni. Ezek a szerek nem gyúlékonyak és általában vízoldható oldatok.

Készülék tulajdonságai:

  • Beállítható munkaidő
  • Tartalmaz egy kosarat, amely csillapítja a rezgéseket, valamint egy zajcsökkentő fedőt

LCD kijelző és vezérlőpanel:

Ajánlott tisztítókészülékünk időszabályozási lehetőséggel rendelkezik, így teljes ellenőrzést biztosít a tisztítási folyamat felett.

Minden paraméter megjelenik az LCD kijelzőn. Az egész eszköz egyszerű és intuitív kezelése. A tisztítókészülék rendelkezik izoláló átalakítókkal is, amelyek további védelmet nyújtanak a tisztított termékek számára.

A csomag tartalma:

  1. ULTRA-031 ultrahangos tisztítókészülék
  2. Tápkábel
  3. Kosár

Az ipari ultrahangos tisztító egy speciális berendezés, amelyet műhelyekben és gyárakban használnak. Az ultrahangos tisztítás nem igényel sok időt és az ipari tisztítók segítik a munkát minden vállalkozásban. Az ultrahangos módszer hatékonyságát nem lehet összehasonlítani a mechanikus tisztítással, amely gyakran sok időt, erőfeszítést és türelmet igényel. Az ultrahangos tisztítók használatával a tisztításra fordított idő helyett inkább a céljaidra koncentrálhatsz (anélkül, hogy aggódnál a szennyezett alkatrészek miatt), és javíthatod a termékeid és szolgáltatásaid minőségét. Az ipari vállalatok, autószerelő műhelyek stb. egyre inkább felismerik hasznosságukat. Emellett pótolhatatlanok a történelmi elemek felújításakor is. Ezáltal személyes kényelmet és ügyfeleidnek is kényelmet biztosítasz.

A nagy átmérőjű átalakítók jobb tisztítási eredményeket és a készülék teljesítményének növekedését biztosítják.

A készülék magas minőségű acélból készült.

Műszaki adatok:

  • Tartalom: 6500 ml
  • Kijelző: LED
  • Tápellátás: 220 ~ 240V
  • Ultrahang frekvencia: 40 kHz
  • Ultrahang teljesítmény: 180W
  • Tartály mérete: 300x150x150mm (hossz x szélesség x magasság)
Teljes leírás

Gyártó Sonicco