[product_gallery_1] [product_gallery_3] VGT-6250 ultrahangos ultrahangos kádtisztító Alátét az erős szennyeződés eltávolításához a nehezen elérhető helyekről. A tisztítás úgy történik, hogy a...
Termék kódja: VGT-6250
EAN: 5903816470102
Gyártó: Sonicco
32 442 HUF
25 544,88 HUF / nettó + (6 897,12 HUF VAT 27%)
Elérhetőség: Elérhető
A feladás ideje: 72 órák
Raktáron: 252 db.
Kézbesítés tól: 2 000 HUF
Termékért járó pontok: 0 Hűségpontok
Kosárba tesz
Megosztás
Termékleírás
Specifikáció

VGT-6250 ultrahangos ultrahangos kádtisztító

Alátét az erős szennyeződés eltávolításához a nehezen elérhető helyekről. A tisztítás úgy történik, hogy a folyadékot rezgésbe hozzuk . Nem okoz kárt mosás közben.

Az ultrahangos mosási/sterilizálási technológia a legnehezebb formák gyors és alapos tisztítását is biztosítja.

A kavitáció következtében, amely magában foglalja nagyszámú nyomáshullám létrehozását a mosóoldatban – a légbuborékok becsapódása miatt a> a> tisztaságukat. tökéletes miközben biztosítva , segít elkerülni a megtisztított tárgyak mechanikai sérülésétEz a tisztítási módszer könnyen elkülönülnek a szennyeződések ultrahanghullámok hatására – az 

Mire használható az ultrahangos tisztító? 

Az ultrahangos tisztítószerek (úgynevezett ultrahangos tisztítók) használata lehetővé teszi a nehezen elérhető felületek, például gyémánt mikrodermabráziós fejek vagy összetett formájú szerszámok tisztítását.

Megfelelő folyadék használata esetén az ultrahangos tisztítószerek minden típusú tárgy fertőtlenítésére alkalmasak!

Mit kell használni az ultrahangos tisztítóban? 

Ultrahangos tisztítóban  csak ultrahangos tisztításra szánt tisztítószereket használjon . Az ilyen szerek nem gyúlékonyak, és leggyakrabban vizes oldatok

A készülék tulajdonságai:

  • A mosógép űrtartalma 600 ml
  • Munkaidő beállítási lehetőség
  • Lengéscsillapító fogantyús kosárral és zajcsillapító huzattal rendelkezik

LCD kijelző vezérlőpanellel: 

Az általunk javasolt mosógép beállíthatja a működési időt és a hőmérsékletet, így biztosítva a tisztítási folyamat teljes ellenőrzését.

Minden paraméter megjelenik az LCD képernyőn. A teljes eszköz működése egyszerű és intuitív. A mosógép szigetelő jelátalakítókkal is rendelkezik, amelyek további védelmet nyújtanak a megtisztított termékeknek.

A készlet tartalma:

  1. Ultrahangos tisztító VGT-6250
  2. Tápkábel
  3. Kosár

Az ipari ultrahangos tisztító egy speciális berendezés, amelyet műhelyekben és gyárakban használnak. A berendezések és alkatrészeik ultrahangos tisztítása nem igényel sok időt – Ipari a tisztítószerek minden vállalkozásban javítják a munka hatékonyságát. Az ultrahangos módszer hatékonysága nem hasonlítható össze a mechanikus tisztítással, amely gyakran sok időt, erőfeszítést és türelmet igényel. Ha ultrahangos tisztítószereket használ a tisztításhoz, akkor a céljaira összpontosíthat (a szennyezett alkatrészek miatti aggódás helyett), és javíthatja termékei és szolgáltatásai minőségét. Hasznosságukat egyre jobban értékelik az iparvállalatok, autóműhelyek stb. A történelmi elemek felújításánál is pótolhatatlanok. Ennek köszönhetően Ön személyes, valamint ügyfelei kényelmét is élvezheti.

nagy átmérőjű jelátalakítók jobb tisztítási eredményeket biztosítanak, és növelik az eszköz hatékonyságát. 

Az eszköz kiváló minőségű acélból készült.

Műszaki adatok:

  • Tarály anyaga: Rozsdamentes acél
  • Űrtartalom: 600 ml
  • Kijelző: LED
  • Tápegység: 220 ~ 240 V
  • Ultrahang frekvencia: 40 kHz
  • Ultrahang teljesítmény: 65 W


    Méretek:
  • Kosár szélessége: 23,5cm
  • Kosár hossza: 13,5cm
  • Magasság: 7cm
Teljes leírás

Gyártó Sonicco